[ X ]
[ X ]
[ X ]
Maia Sandu: „Am scris istorie împreună – Moldova a fost centrul Europei”
2 Iunie

Președintele țării, Maia Sandu a venit cu un mesaj după Summitul Comunității Politice Europene (CPE). Oficialul a spus că „la 1 iunie, am scris istorie împreună – Moldova a fost centrul Europei. Acest lucru nu s-a întâmplat pur și simplu, ci datorită oamenilor harnici și dedicați; unii s-au văzut mai mult, alții mai puțin, dar toți au muncit mult pentru a face posibil acest eveniment”, informează CURENTUL. 

„Toți oaspeții au spus la unison că Summitul Comunității Politice Europene în Moldova a fost un succes, iar acest succes se datorează vouă, oameni ai Moldovei. Mulțumesc fiecăruia dintre voi: diplomați, ofițeri de securitate, drumari, muncitori, agenți de circulație, polițiști, carabinieri, însoțitori de tren, conductori, medici, bucătari, jurnaliști, fotografi, traducători, florari, soldați, contabili, ospătari, responsabili de curățenie și salubritate, tehnicieni, șoferi, artiști, videografi, regizori, comunicatori, funcționari publici, toți cei care au asigurat ordinea și securitatea, locuitorii comunei Bulboaca, echipa Castelului Mimi și mulți alții! Voi sunteți echipa alături de care am făcut imposibilul posibil. Și am reușit.

Voi ați făcut ca Europa să se simtă la ea acasă. Cu voi și cu oameni ca voi Moldova sigur va ajunge în Uniunea Europeană.

Vă mulțumesc!”, a menționat Maia Sandu.

Inapoi la arhiva noutaților