[ X ]
[ X ]
[ X ]
Maia Sandu a semnat un contract social cu cetățenii. Ce presupune
5 Octombrie

Liderul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, a mers astăzi la Hîncești pentru a semna un contract social cu cetățenii, transmite CURENTUL.

Maia Sandu spune că în acest contract social sunt prezentate câteva criterii, care se angajează să le îndeplinească.

„Am decis să fac o campanie electorală sinceră. Astăzi vreau să vă propun să semnăm acest contract social, unde este prezentat succint ceea ce mă angajez să îndeplinesc, dacă voi ajunge președinte. Cred că un Președinte demn trebuie să fie vocea oamenilor și să apere interesele cetățenilor; trebuie să ceară și să asigure integritatea sistemului juridic; să lucreze cu instituțiile statului pentru a asigura o bună eficiență a acestora; să creeze noi locuri de muncă și să asigure noi sisteme salariale. Președintele trebuie să fie apărătorul vectorului european, singurul pentru o viață decentă. Îmi asum aceste lucruri, pentru că sunteți singurii în fața cărora voi da socoteală”, a spus Maia Sandu.

Liderul PAS a precizat că, tot ce va realiza va exemplifica de asemenea în fața cetățenilor.

„Semnez contractul social cu cetățenii, în care am scris mai multe angajamente, care le voi face și voi veni peste un an, doi sau trei să spun cetățenilor cum am îndeplinit aceste angajamente. Împreună vom învinge!”, a adăugat Maia Sandu.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților