[ X ]
[ X ]
[ X ]
Maia Sandu a depus la CEC mai puține semnături decît au fost colectate
22 Septembrie

Grupul de inițiativă pentru susținerea candidatului Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) la funcția de Președinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, a depus astăzi la Comisia Electorală Centrală (CEC) listele de subscripție cu semnăturile colectate, informează CURENTUL.

Maia Sandu a declarat că s-au colectat peste 27 mii semnături, însă au fost depuse la CEC 24 832 semnături.

„A fost un proces interesant și util pentru noi, fiind că am putut să aflăm ce cred oamenii despre PAS și candidatul său. De asemenea, am putut să aflăm ce așteptări au acești oameni. În general, procesul a fost ușor, în sensul în care nu am avut prea multe impedimente, au fost însă și cazuri mai urîte”, a precizat ea.

Totodată, referindu-se la numărul din buletinul de vot, Maia Sandu a menționat că, nu contează cine vine primul la CEC, contează cine pleacă ultimul de la CEC, cine ultimul își va lua dosarul.

În aceiași ordine de idei, candidatul PAS la prezidențiale a afirmat că, RM are nevoie de o nouă clasă politică și alegerile prezidențiale pot fi primul pas.

„Cînd vorbesc de o nouă clasă politică, mă refer la oameni integri, onești și pe care îi preocupă interesul cetățeanului. RM are nevoie de oameni profesioniști, care știu să restructureze sistemul. Pentru asta trebuie să ne unim toți, pentru că acum se duce lupta între corupți și cei care sunt furați de corupți”, a conchis Sandu.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților