[ X ]
[ X ]
[ X ]
Mai multe puncte de trecere ale frontierei și-au sistat activitatea din cauza condițiilor meteo nefavorabile (update)
27 Februarie

Din data de 26 februarie 2018 și-a sistat activitatea punctul de trecere de tip debarcader Soroca-Țekinovka, iar din această dimineața nu funcționează nici punctul de trecere de tip debarcader Cosăuți-Iampoli, transmite CURENTUL.

Motivul este formarea podurilor de gheață pe râul Nistru. Poliția de Frontieră recomandă participanților la traficul transfrontalier să aleagă pentru traversarea frontierei alte puncte de trecere din proximitate, cum ar fi: PTF Otaci-Moghileov-Podolsk.

Din cauza drumurilor înzăpezite pe teritoriul Ucrainei, punctul de trecere Vulcănești-Vinogradovka și-a sistat temporar activitatea. Persoanele care și-au planificat traversarea frontierei prin acest post vamal, pot opta pentru ale posturi aflate în proximitate, cel mai apropiat fiind postul vamal „Mirnoe”.

UPDATE: Blocarea căilor de acces în Ucraina, condiționată de formarea sulurilor de zăpadă, punctul de trecere Ceadîr Lunga – Maloearoslaveț și-a întrerupt temporar activitatea. Totodată, rămân nefuncționale PTF Vulcănești-Vinogradovka, PTF Soroca-Țekinovka și PTF Cosăuți-Iampol.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților