[ X ]
[ X ]
[ X ]
Maestru internațional al sportului: 24 februarie este o dată foarte importantă pentru societatea noastră
20 Februarie

Mai mulți reprezentanți ai cluburilor sportive din Republica Moldova și-au expus, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, poziția referitor la alegerile parlamentare din 24 februarie din Republica Moldova, informează CURENTUL.

Reprezentanții cluburilor sportive au anunțat că susțin Partidul Socialiștilor din Republica Moldova la aceste alegeri.

În context, maestrul internațional al sportului, Sergiu Bargan, manager pe relații internaționale al Federației de Șah, a lansat un apel către cetățeni – să facă alegerea corectă la parlamentare.

„Este o dată foarte importantă pentru societatea noastră. În calitate de cetățean al acestei țări, eu consider că pe data de 24 februarie noi trebuie să votăm pentru echipa PSRM din diferite motive. Acesta este unicul partid care dispune de un program bine-gândit, este unicul partid care în componența sa are mulți experți în diferite domenii. Este o echipă demnă și noi trebuie să alegem acești oameni, să-i avem la guvernare, ca să putem îmbunătăți lucrurile în țara noastră. Acest partid participă activ în viața sportivilor, contribuie la dezvoltare sportului”, a precizat sportivul.

De menționat că, vor susține PSRM la alegeri reprezentanții Federației de Șah, Federația de Powerlifting, Federația de Luptă, dar și alte cluburi sportive.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților