[ X ]
[ X ]
[ X ]
MADRM și FAO au semnat două acorduri. Ce prevăd
14 Noiembrie

Organizaţia Naţiunilor Unite pentru Alimentaţie şi Agricultură (FAO) și Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM) au semnat astăzi două proiecte de asistență tehnică FAO, care vor contribui la dezvoltarea rurală în Republica Moldova, informează CURENTUL.

Este vorba despre un proiect ce vizează sprijinirea dezvoltării capacităților în domeniul agriculturii și a politicilor de dezvoltare rurală și punerea în aplicare a proiectelor-pilot de dezvoltare a comunităților locale, iar al doilea ține de consolidarea capacităților producătorilor mici de fructe de pădure.

Proiectele vor fi implementate până în 2019 și au un buget de 818 mii de dolari.

Ministrul ADRM, Vasile Bîtcă, a declarat că Ministerul și FAO sunt într-o strânsă colaborare și realizează împreună foarte multe lucruri.

„Apreciem implicarea FAO în eforturile de consolidare a capacităților în general, iar aceste proiecte vin cu o asistență specială destinată dezvoltării rurale – domeniu în care încercăm constant să fortificăm abilitățile comunităților, inclusiv prin abordarea UE”, a precizat Bîtcă.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților