[ X ]
[ X ]
[ X ]
Lupte aprige în cadrul turneului la lupta Sambo „Cupa de Crăciun”
21 Decembrie

Tradițional, în ajunul sărbătorilor de iarnă, Poliția de Frontieră organizează un turneu sportiv „Cupa de Crăciun”, în acest an a fost aleasă proba – lupta Sambo. Competiția a avut loc în Sala de lupte libere a Clubului sportiv „Olimpia”, mun. Chișinău, transmite CURENTUL.

Pe ringul de luptă și-au încercat puterile șase echipe, reprezentante ale Departamentului Poliției de Frontieră, Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, Departamentului Trupelor de Carabinieri, Brigăzii de poliție cu destinație specială „Fulger”, Serviciului de Protecție și Pază de Stat și Ministerului Apărării.

În cadrul competiţiei, luptătorii s-au duelat la toate categoriile de greutate conform regulamentului internaţional, iar colegiul de arbitri, format din specialişti în domeniu, au apreciat rezultatele participanţilor la justa lor valoare. Cu o evoluție excelentă pe tot parcursul luptelor s-au evidențiat angajații SPPS, care au și cucerit marele premiu Cupa de Crăciun, dar și au obținut titlul „cea mai frumoasă tactică de luptă”. Gazdele evenimentului, Poliția de Frontieră, au ocupat poziția secundă, fiind urmați pe locul trei în clasament de către echipa BPDS „Fulger”. Un reprezentant al MA a fost menționat cu diplomă pentru „Cea mai scurtă luptă”.

Ulterior, șeful Poliției de Frontieră, Fredolin Lecari a înmânat învingătorilor cupe, medalii, diplome și seturi de tricouri cu însemnul „Cupa de Crăciun – 2016”. La fel, dumnealui a menționat arbitrii cu diplome și cupe.

cupa1

cupa

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților