[ X ]
[ X ]
[ X ]
Lucrează la o nouă carte! Dorian Furtună: „Vor fi multe surprize, iar unele argumente îi vor revolta pe cei care au gândirea plină de clișee”
1 August

Dorian Furtună – etolog, doctor în biologie, autor al cărților: „Homo aggressivus. De ce nu se opresc războaiele și violența” (2015), „Cugetările unui (ne)cunoscut” (2017) și „Mozaicul Uman. Evoluția omului și originea raselor” (2018), „Iluzia Fericirii – O izbăvire terapeutică” (2020), lucrează la o nouă carte. Despre aceasta el a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru CURENTUL.

„Scrierea „Iluziei fericirii” a reprezentat un popas în lucrul la o carte din domeniul intereselor mele științifice de bază, ca etolog și biolog-evoluționist. De mai mulți ani studiez natura umană din punct de vedere evolutiv, iar acum cercetez în mod aparte originea etniilor și a identității etnice sub aspect socio-biologic. Va fi o carte în care voi explica evoluția etniilor și va fi cu totul altceva decât ne prezintă cărțile tipice de istorie. Vor fi multe surprize acolo, iar unele argumente și concluzii îi vor revolta pe cei care au gândirea plină de clișee”, a declarat Furtună.

Interviul integral cu Dorian Furtună, în care vorbește despre cea mai nouă carte a sa și despre conceptul fericirii, îl puteți citi AICI.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților