[ X ]
[ X ]
[ X ]
Liviu Vovc: Guvernarea i-a permis lui Ilan Șor să mai „acapareze” o bucată de țară
19 Iulie

Secretarul general al Platformei Demnitate și Adevăr, Liviu Vovc, spune că oficialii puterii centrale nu vor participa la inaugurarea Bașcanului și având toată puterea în stat, suficiente probe, au lăsat lucrurile să meargă de la sine, informează CURENTUL.

Vovc spune că guvernarea i-a permis lui Ilan Șor să mai „acapareze” o bucată de țară.

„Vor sta în fortărețele lor și se vor face că nici nu văd cum la Comrat omul lui Șor este inaugurat în funcție. Asta în pofida faptului că instituțiile statului prezentau înainte de turul doi probe foto, video, audio, despre modul în a avut loc coruperea alegătorilor și nu numai.

Acum doua săptămâni le-am propus să solicite revizuirea deciziei de validare a alegerilor. După decizia Curții Constituționale erau suficiente motive pentru a face acest lucru și astfel să fie anulate pseudo-alegerile din Găgăuzia, câștigate de către candidatul unui partid scos în afara legii. Dar ei nu au dorit să o facă. S-au făcut morți în păpușoi.

Având toată puterea în stat, având suficiente probe, ei au ales să lase lucrurile să meargă de la sine, iar Șor, după Orhei, să mai acapereze o bucată de țară…

Promiteau că nu vor vinde o bucată de țară, dar când colo, o dau gratis”, spune Vovc.

Inapoi la arhiva noutaților