[ X ]
[ X ]
[ X ]
Lilu Ojovan, despre vorbele pe la spate: „Parcă rău nu am făcut nimănui, parcă nu iau banii sau bărbatul altcuiva”
14 August

Lilu Ojovan, prezentatoare TV, nu-și pierde timpul pe părerile oamenilor, chiar dacă, ca și alții, e bârfită pe la spate, informează CURENTUL.

„Întorc spatele la cei care vorbesc pe la spate și îmi întorc fata și brațele pentru a primi viitorul și visele mele – eu pe asta vreau să pierd timpul, nu pe părerile oamenilor care nu mă respectă. Credeți ca despre mine nu se vorbește pe la spate, parcă rău nu am făcut nimănui, parcă nu iau banii sau bărbatul altcuiva, dar totuși multora le place sa jignească fără motiv. Uneori când aflu de la al treilea “apel din telefonul stricat” ceva gogonat despre mine zic… da bună imaginație au oamenii” – spune Lilu, pe rețele de socializare.

De asemenea, prezentatoarea TV mai spune: „ajunge sa ne băgăm în viețile altcuiva, sa nu credeți ca la alții e mai bine. Sunt multe greutăți și dureri la fiecare om, doar ca fiecare om decide separat, unul alege sa verse amarul (evident despre emoțiile negative trăite, ele chiar amarasc sufletul) asta pe alți oameni. Altul alege sa le primească și sa le depășească”.

Lilu nu vorbește despre oameni, în schimb preferă să afle experiențe noi, evenimente, concepte sau vise. „Canalizându-ne timpul și energie asupra vieții altora nu o sa ne putem vedea propria viața și cum poate ea îmbunătățită” – a conchis ea.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților