[ X ]
[ X ]
[ X ]
Liliana Nicolăescu-Onofrei: „Eu cândva am venit la Ministerul Educației pentru că doamna Prim-ministru a fost pentru mine un exemplu”
17 Iunie

Prim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu, astăzi – la Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, a prezentat colectivului – noul ministru Liliana Nicolăescu-Onofrei, informează CURENTUL.

În discursul său, Maia Sandu s-a referit la acțiunile ce vor fi implementate pe parcurs.

„Acum vom crea toate condițiile ca toate reformele să avanseze. Vrem să fiți siguri că, angajarea în funcții publice se va face doar în bază de profesionalism. Vă sigur că există voință politică la moment pentru a face cele mai ambițioase reforme. De acum înainte nu se va accepta nici un abuz, nu contează de la care partid politic vine ordinul”, a declarat Sandu.

La rândul ei, Liliana Nicolăescu-Onofrei a venit cu un mesaj către echipa Ministerului. „Abia aștept să fac cunoștință cu întreaga echipă a Ministerului Educației, Culturii și Cercetării. Eu cândva am venit la Ministerul Educației pentru că doamna Prim-ministru a fost pentru mine un exemplu”; a conchis ministrul.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților