[ X ]
[ X ]
[ X ]
Liliana Grosu a participat la reuniunea Consiliului de experți în domeniul sănătății pe lângă Adunarea Interparlamentară a CSI
21 Octombrie

Deputatul Liliana Grosu, membru al Comisiei drepturile omului și relații interetnice, a participat, astăzi, în regim de videoconferință, la reuniunea Consiliului de experți în domeniul sănătății pe lângă Adunarea Interparlamentară a statelor membre ale CSI (AIP CSI), în calitate de membru al Delegației parlamentare la acest for regional, transmite CURENTUL.

Reuniunea a fost dedicată principiilor bioeticii, medicinii bazate pe dovezi (MBD) și reabilitării, subiecte ce au fost abordate prin prisma obiectivelor de dezvoltare durabilă în spațiul CSI.

O componentă importantă a reuniunii a fost dedicată cooperării dintre Consiliul de experți și organizațiile internaționale în ceea ce privește MBD și reabilitarea. În format online, a avut loc intervenția reprezentanților unor alianțe globale din domeniul asistenței medicale.

Consiliul de experți în domeniul sănătății este unul din cele patru Consilii de experți pe lângă Adunarea Interparlamentară a statelor membre ale CSI, alături de Consiliul de experți pentru economie, Consiliul de experți pe lângă Comisia permanentă pentru probleme juridice și Consiliul de experți pe lângă AIP CSI și Comunitatea regională în domeniul comunicațiilor.

Inapoi la arhiva noutaților