[ X ]
[ X ]
[ X ]
Lili Lozan – mamă de mai bine de jumătate de an: „Ce naivă eram și habar nu aveam cum viața o să se schimbe”
16 Decembrie

Lili Lozan, prezentatoare TV, de mai bine de şase luni e mămica unui băieţel – Adrian. Ea e mereu lângă fiu, chiar dacă îmbină maternitatea cu munca. Astfel, recent, a dezvăluit despre cum i s-a schimbat gândirea de la apariţia fiului, informează CURENTUL.

Până a veni pe lume copilul, Lili avea câteva nu-uri, dar care cu timpul au devenit cu totul opusul lor. „Nu o să expediez non stop poze cu copilul soțului;, nu o să mă maimuțăresc, vreau să aibă o percepție clară despre lumea în care trăiește;, nu o să povestesc ce face, cum face și cât de bravo e; nu o să ma alarmez la fiecare punctisor roșu;, nu o să-l legăn;, nu o să alerg la primul scâncet;, nu, nu e despre mine, Eu nu o să fiu așa. Lista era lungă”, a mărturisit ea.

„Acum stau și mă gândesc, ce naivă eram și habar nu aveam cum viața o să se schimbe, prioritățile vor fi altele și cum dragostea asta mică, dar tare mare o să-mi „acapareze” existența” – adaugă Lili.

Tot ea mai spune: „cât trebuie și până unde vreau să fiu mămoasă, dar totodată e așa frumos să te bucuri de fiecare Mam și să aștepți să zică clar Mama, să te topești când ridică mânuțele și să te uiți la poze cu el cât ești la muncă și să nu mai poți de dor deși, nu lipsești decât 2 ore de lângă el…eh, mamele astea, mame”.

Amintim că, Lili Lozan a devenit mamă la 3 iunie curent.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților