[ X ]
[ X ]
[ X ]
Liga Orașelor și Comunelor (LOC) și-a desemnat candidatul pentru locale la Chișinău
19 Iunie

Liga Orașelor și Comunelor (LOC) și-a desemnat candidatul la funcția de primar al municipiului Chișinău. Este vorba despre Mihai Bagas, informează CURENTUL. 

„Chiar dacă ne propunem să schimbăm starea lucrurilor pe principiul de jos în sus, noi nu putem fi indiferenți față de problemele cu care se confruntă locuitorii capitalei noastre.

Ca și partid politic, am pledat pentru identificarea unui candidat unic la funcția de Primar General, din partea tuturor forțelor politice sănătoase din țara noastră, care ar fi putut veni în viitoarele alegeri cu soluții reale și cu o viziune progresistă pentru chișinăuieni și locuitorii suburbiilor Chișinăului.

Spre regret, mai multe forțe politice au ales din nou calea izolării în comunicarea cu alte partide și au înaintat candidați, unii din care au o minimă tangență cu activitatea reală a primăriei” – a explicat partidul.

Din acest considerent, LOC va veni cu propria viziune și ofertă electorală pentru Chișinău și chișinăuieni, înaintându-l la funcția de Primar General, prin decizia unanimă a Biroului Executiv Central, pe Mihai Bagas, activist civic și persoană cu o bogată experiență în activitatea publică și, implicit, în primăria mun.Chișinău.

„Experiența Dlui Bagas în cadrul Primăriei mun.Chișinău, structurilor subordonate ale acesteia, implicarea în diverse proiecte sociale, inclusiv în calitate de Președinte al Asociației Ucrainenilor, dar și de manager autorizat în domeniul managementului deșeurilor, care până în prezent asigură gestionarea acestui domeniu în mun.Chișinău, calitățile personale și determinarea sa, vor fi puse în slujba chișinăuienilor și vor asigura dezvoltarea echilibrată a capitalei Republicii Moldova”, a mai comunicat formațiunea.

Inapoi la arhiva noutaților