[ X ]
[ X ]
[ X ]
Liderul PSDE, Ion Sula, în discuție cu Ambasadorul României la Chișinău, Cristian-Leon Țurcanu: Vom veni cu soluții concrete la avansarea țării în drumul său european
5 Decembrie

Președintele Partidului Social Democrat European, Ion Sula, împreună cu vicepreședintele pentru cooperare internațională, Eremei Priseajniuc, au avut astăzi o întrevedere cu Ambasadorul României la Chișinău, Cristian-Leon Țurcanu. 

Subiectele de discuție au vizat situația social-politică din Republica Moldova, rezultatele alegerilor locale generale și evoluțiile postelectorale.

Liderul social-democrat a menționat că PSDE va întreprinde în continuare toate eforturile pentru asigurarea parcursului european al țării și a nu permite deturnarea acestuia.

„Avem în echipă oameni profesioniști și cu experiență care pot contribui cu soluții concrete la avansarea țării în drumul său european și la creșterea bunăstării cetățenilor”, a declarat Ion Sula.

 În context,  președintele PSDE s-a referit la discuțiile purtate cu forțele politice privind consolidarea unui pol social-democrat european în Republica Moldova.

Președintele PSDE a exprimat gratitudine României pentru sprijinul constant acordat țării noastre, inclusiv în realizarea dezideratului său european.

Părțile au convenit să continue dialogul bilateral, în beneficiul cetățenilor de pe ambele maluri ale Prutului.

5 f 1

Inapoi la arhiva noutaților