[ X ]
[ X ]
[ X ]
Liderul Platformei DA: Rămâneți acasă, e cea mai bună soluție
5 Aprilie

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase se arată foarte îngrijorat de situația care se întâmplă la noi în țară, informează CURENTUL.

„Mai mulți colegi de-ai mei au decis să verifice cum stau lucrurile în mai multe raioane și au făcut-o. Lucrurile sunt destul de grave. Nu vreau să fac panică, vă rog să păstrați calmul, vă rog să stați acasă, dar mă sesizează tot mai mulți colegi de ai mei legată de situația din rețelele mari de magazine alimentare, acolo se pare că nu se mai respectă regulile instituite de autorități. Fac apel către autorități, tratați lucrurile cu responsabilitate, nu vă jucați cu sănătatea oamenilor”, a spus Năstase, într-un live pe o rețea de socializare.

În context, Andrei Năstase a îndemnat cetățenii să rămână acasă. „Fiindcă este cel mai bun mod de a ne proteja pe noi și pe apropiații noștri”, a adăugat el.

Totodată, Năstase a amintit că, în 2015, pe 5 aprilie s-a produs cel mai mare miting de după 2009 încoace.

„Astăzi, mi-aș fi dorit și, având în vedere toate derapajele la care a recurs această guvernare, bineînțeles am fi putut să fim în stradă, dar vă îndemn să rămânem acasă. Va veni timpul când vom fi din nou împreună și vom reuși să scăpăm și de această ciumă. Situația care se întâmplă în țară și, mai ales, în sistemul medical, este una gravă, dramatică”, a mai spus Năstase.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților