[ X ]
[ X ]
[ X ]
Liderul Platformei DA îndeamnă cetățenii să se pregătească de proteste
5 Mai

În urma introducerii proiectelor de lege privind votul uninominal, cât și cel mixt pe ordinea de zi a ședinței de astăzi a Parlamentului, președintele Platformei Demnitate și Adevăr (DA), Andrei Năstase, a lansat un apel către cetățeni, prin care îi îndeamnă să se pregătească de eventuale proteste, transmite CURENTUL.

Liderul PDA a scris, pe o rețea de socializare, că „pentru a salva țara și regiunea de dezmățul regimului hibrid bazat pe corupție și geopolitică, e nevoie ca eforturile noastre politice interne și externe să fie susținute de societate, prin protest”.

Andrei Năstase îndeamnă societatea să urmărească cu atenție evoluția evenimentelor și să-și țină planurile de sfârșit de săptămână flexibile.

„Ajustați-vă planurile de weekend. Să fim pregătiți. Moldova, demonstrează că exiști”, a adăugat președintele Platformei DA.

Amintim că, acum două zile, liderii europeni ai PPE și ALDE au criticat dur tentativa PD-ului de a schimba sistemul electoral, avertizând că asta va conduce la cererea de oprire a tuturor finanțărilor europene pentru Moldova.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților