[ X ]
[ X ]
[ X ]
Liderul PDM: La referendum, am votat pentru ca dorința oamenilor să devină realitate
24 Februarie

Liderul Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vlad Plahotniuc, după ce și-a exercitat dreptul la vot, a venit cu un îndemn către cetățeni, informează CURENTUL.

„Am votat pentru PDM, am votat pentru unicul partid care, prin ordinea și disciplina aduse în instituții și în țară, prin politicile economice promovate, a reușit să aducă în bugetul țării cu 15 mlrd. de lei mai mult decât au făcut-o guvernările precedente”, a precizat el.

Totodată, Plahotniuc a făcut un apel. „Vă îndemn pe toți să mergeți la vot și să votați pentru cei trei trandafiri, pentru unicul partid care poate să asigure, în continuare, stabilitatea politică în țară și dezvoltarea economică. Votați Partidul Democrat și candidații PDM în circumscripții!”, a scris el, pe o rețea de socializare.

În același timp, liderul democraților s-a referit și la referendumul consultativ. „La referendum, am votat pentru ca dorința oamenilor să devină realitate. Ei își doresc un Parlament mai eficient. Își doresc ca aleșii lor să fie responsabili și să îi poată sancționa dacă nu-și fac treaba”, a conchis el.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților