[ X ]
[ X ]
[ X ]
Liderii Blocului Împreună, în discuție cu Ambasadorul României la Chișinău: Au fost abordate potențialele riscuri la adresa parcursului pro-european al Republicii Moldova
23 August
Ambasadorul Cristian-Leon Turcanu a avut o întrevedere cu liderii Blocului Împreună, Alexandru Bujorean, Dinu Plîngău și Ștefan Gligor.
Cu această ocazie, au fost discutate planurile Blocului Împreună la alegerile prezidențiale din acest an, precum și perspectivele electorale parlamentare din 2025, ambasadorul adresând felicitări pentru desemnarea și înregistrarea unui candidat la scrutinul prezidențial.
De asemenea, o atenție aparte a fost acordată subiectului integrării europene și referendumului pentru aderarea la Uniunea Europeană, având în vedere că Blocul Împreună a fost inițiatorul Pactului pentru Europa.
Nu în ultimul rând, au fost abordate potențialele riscuri și provocări la adresa parcursului pro-european al Republicii Moldova și importanța consolidării vectorului de susținere a unei dezvoltări a Republicii Moldova, conform standardelor și valorilor europene.
Inapoi la arhiva noutaților