[ X ]
[ X ]
[ X ]
Lider de partid către formațiunile pro-europene: „În aceste alegeri locul 2 nu primește nici un premiu”
14 Decembrie

Partidul „Acțiunea Democratică” va merge în alegerile parlamentare pe cont propriu. Cel puțin asta spune liderul PAD, Mihai Godea, care menționează că „listele comune cu partidele de dreapta, pro –europene, sunt deja scoase din discuție”, transmite CURENTUL.

În cadrul unui interviu pentru tribuna.md, Mihai Godea precizează că „o singură șansă rămâne de a face apel la conștiința și responsabilitatea celorlalți lideri politici”.

„Listele comune sunt deja scoase din discuție. Nu mai este nici timp și nici nu vedem mare disponibilitate din partea unor eventuali parteneri. Mai rămâne o șansă și în acest sens facem apel la conștiința și responsabilitatea celorlalți lideri politici din Republica Moldova. Pe circumscripții pot și trebuie să fie identificați candidați cu șanse maxime de câștig care să beneficieze de suportul tuturor celorlalte formațiuni pro europene de opoziție. Pentru aceasta este însă nevoie de dialog politic constructiv, de transparență și de oarecare modestie din partea unor politicieni. Trebuie să înțeleagă că în aceste alegeri locul 2 nu primește nici un premiu”, a menționat Mihai Godea.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților