[ X ]
[ X ]
[ X ]
La Târgul de Crăciun din Orhei, toată lumea poate procura produse alimentare și dulciuri pentru masa de Revelion la prețuri foarte mici
27 Decembrie

Doritorii de a procura produse pentru masa de sărbătoare la prețuri reduse, Târgul de Crăciun din Orhei îi așteaptă cu mare drag. În cadrul Târgului de Crăciun din Orhei sunt amplasate tarabe cu produse comerciale, în special, vizitatorii își pot face plinul la taraba Magazinelor Sociale „Merișor”, transmite CURENTUL.

Magazinul „Merișor” oferă o gamă largă de produse alimentare la prețuri mai mici cu circa 25%, decât pe piață.

Mai mult, în cadrul Târgului de Crăciun din Orhei, vizitatorii pot procura suvenire, cadouri și dulciuri pentru Revelion.

Târgul de Crăciun de la Orhei a fost deschis pe 23 decembrie, pentru al treilea an consecutiv, și este cel mai viu și mai cuprinzător în comparație cu alte târguri din orașele țării. În acest an, pe lângă atracții, tobogane, patinoar și alte distracții, în cadrul târgului sunt planificate zilnic concerte și spectacole unice, cu participarea a zeci de interpreți autohtoni, desene animate tematice, actori și dansatori.

Potrivit organizatorilor, de la deschidere și până în prezent, zeci de mii de locuitori atât din Orhei, cât și din multe alte orașe și sate ale țării au vizitat deja târgul.

Pentru cei care nu au reușit să ajungă la Târgul de Crăciun din Orhei, amintim că Partidul „ȘOR” oferă transport gratuit. Autobuzele îi așteaptă pe doritori la fiecare oficiu teritorial al partidului.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților