[ X ]
[ X ]
[ X ]
La Ștefan Vodă a fost deschis Centrul Multifuncțional
10 Octombrie

Agenția Servicii Publice a deschis încă un Centru Multifuncțional. Astfel, locuitorii raionului Ștefan Vodă vor beneficia de servicii publice moderne, transmite CURENTUL.

La ceremonia de inaugurare a centrului au participat deputatul Igor Vremea, președintele raionului Nicolae Molozea și conducerea ASP.

Edificiul este situat pe strada N. Testemițanu, nr. 4. Clădirea are cca 600 m2 și a fost construită integral de către Agenția Servicii Publice. În cadrul centrului multifuncțional, peste 62 de mii de locuitori ai raionului vor avea acces la servicii de evidență și documentare a populației, înregistrare și licențiere a unităților de drept, înregistrare și evaluare a bunurilor imobile. Tot aici conducătorii auto se pot adresa pentru preschimbarea permisului de conducere. Cetățenii vor fi deserviți la 17 ghișee, iar deservirea solicitanților se va efectua prin sistemul electronic automatizat „Rând electronic”.

Reamintim că în toate centrele multifuncționale ale ASP este disponibilă programarea prealabilă. Cetățenii se pot înscrie prin intermediul paginii web oficiale a Agenţiei www.asp.gov.md, telefonic la numerele de contact afișate în compartimentul „Informaţii utile/Subdiviziuni teritoriale” sau prin intermediul Call-centrului la numărul de telefon 14909.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților