[ X ]
[ X ]
[ X ]
(update) La Reședința de Stat au început discuțiile privind crearea majorității parlamentare
26 Martie

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a demarat discuțiile în vederea creării unei majorități parlamentare, informează CURENTUL.

După cum și era programat la ora 14.00, Igor Dodon a început discuțiile cu reprezentanții Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM).

La masa de discuții este Președintele Dodon, împreună cu Secretar general al Aparatului Președintelui, Ruslan Flocea și consilierul în domeniul juridic şi relaţiilor instituţionale, Maxim Lebedinschi, reprezentant al Preşedintelui Republicii Moldova în relaţiile cu Parlamentul şi Guvernul.

PSRM este reprezentat de lidera formațiunii, Zinaida Greceanîi, secretarul ideologic, Ion Ceban și secretarul executiv, Vlad Batrîncea.

De menționat că, la ora 15.00 este invitat Partidul Democrat din Moldova, iar la ora 16.00 – Blocul electoral ACUM. Dacă reprezentanții formațiunilor vor fi prezenți la discuții încă nu se cunosc detalii.

La finalul discuțiilor, șeful statului va face declarații pentru presă.

UPDATE: La 15:00 a început întrevederea Președintelului Republicii Moldova, Igor Dodon, cu reprezentanții Partidului Democrat. Din partea PD, la discuție, au venit: Vlad Plahotniuc, Pavel Filip și Andrian Candu.

UPDATE: La 16:03 a început întrevederea Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, cu reprezentanții Blocului ACUM. Din partea acestuia, la discuție, au venit: Maia Sandu, Andrei Năstase, Alexandru Slusari, Chiril Moțpan, Igor Grosu, Mihai Popșoi și Iurie Reniță.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților