[ X ]
[ X ]
[ X ]
La OrheiLand se găsesc cele mai impresionante tobogane cu apă din R. Moldova. Toate sunt gratuite
8 Iunie

Pe lângă alte zeci și sute de atracții și distracții pe care le oferă noul și modernul Parc cultural-familial OrheiLand, care se întinde pe o arie de peste 20 mii metri pătrați, în topul preferințelor vizitatorilor rămâne a fi zona acvatică, transmite CURENTUL.

Aici sunt amplasate 8 tobogane cu apă și piscine: „Cascada” și „Cel de-al nouălea val”, cu un diametru de la 20 metri până la 25 metri, destinat copiilor de la 8 ani și de la 12 ani, precum și un complex cu tobogane și piscină „Nautilius”, pentru copiii de la 6 ani până la 14 ani.

Toboganele de apă funcționează de la ora 10:00 și până la ora 19:00 și sunt gratuite, la fel cum sunt gratuite și celelalte atracții amenajate în cel mai mare complex de agrement – „OrheiLand”.

Toate atracțiile de apă sunt printre cele mai moderne, aduse din străinătate, iar materialele din care au fost confecționate sunt cele mai sigure.

Parcul OrheiLand a fost deschis la 1 iunie curent și este destinat pentru toți cetățenii Republicii Moldova.

Aici în fiecare sâmbătă și duminică au loc programe culturale cu animatori și jocuri interactive pentru copii și maturi, precum și o tombolă cu premii.

În acest weekend, în Parcul OrheiLand vor fi desfășurate Ziua Dansului cu masterclass-uri de la cei mai profesioniști dansatori și Ziua Teatrului cu spectacole pentru copii și maturi, iar spre seară va fi marea extragere a biletelor câștigătoare în cadrul Tombolei săptămânale.

3

2

1

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților