[ X ]
La Orhei străzile sunt curățate operativ. Se lucrează la capacitate maximă la deszăpezirea drumurilor
19 Noiembrie

În plină forță, municipalitatea din Orhei face față ninsorilor din ultimele 24 ore. La indicația Primarului de Orhei, Ilan Șor, a fost dublat numărul de autospeciale de deszăpezire, precum și numărul de muncitori care lucrează în prezent pe toate arterele și vor lucra pe parcursul nopții, transmite CURENTUL cu referire la orhei.md.

Astfel, sunt implicate la deszăpezire peste 25 de utilaje, dintre care 6 de ultimă performanță, peste 60 de muncitori și este folosit material antiderapant.

Totodată, sunt curățate și zonele adiacente instituțiilor publice – școli, grădinițe și spitale.

În oraș se circulă în regim normal de iarnă, iar colaboratorii Gărzii Populare acordă asistență la trecerile de pietoni, școli, grădinițe.

La nivel de municipiu nu sunt străzi închise. Transportul public circulă conform programului corespunzător. Instituțiile medicale și cele de învățământ funcționează în regim normal. Accidente rutiere nu au fost înregistrate în municipiul Orhei.

Ținem să atenționăm șoferii să nu depășească viteza în timpul deplasării și să acorde atenţie sporită circulaţiei pe timp de ninsoare.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților