[ X ]
[ X ]
[ X ]
Factura la gaz a șocat-o! Femeie de afaceri: E pentru prima dată în viața mea când mă gândesc serios să plec din țară… E grav!
11 Ianuarie

Femeia de afaceri Valentina Luchian, jurnalistă, proprietară a unei reviste autohtone, s-a declarat șocată de factura la gaz pe care a primit-o ieri. Totodată, ea a spus că prima dată se gândește să emigreze, informează CURENTUL. 

„După ce astăzi am primit factura de la gaz… ca sa mă calmez mi-am pus o muzică frumoasă și privesc peștișorii mei dragi.. in orice situație stresanta, dificila…. ei mă calmează… Nu știu dacă și de data aceasta vor reusi…. E pentru prima data în viața mea când mă gândesc serios să plec din țara…. Sa nu credeți ca nu am economisit….. la maximum… chiar și am înghețat uneori… mai puțin tv și alte ustensile casnice….. și … da…. mai mult cu lumânări… oricum…. e grav… Dacă. și pentru mine facturile sunt un shok… nu știu ce sa zic… Și mă gândeam … ei … oare cui sa las aceste ființe atât de minunate?”, s-a întrebat ea pe Facebook.

Femeia de afaceri a mai spus: „Păcat…. ca trăim așa timpuri… taaare îmi iubesc țara si valorile ei…. Dar uneori ai momente când pur și simplu …..nu mai poți…”.

Inapoi la arhiva noutaților