[ X ]
[ X ]
[ X ]
La Cimișlia se va desfășura Forumul Investițional Regional
18 August

Pe 13 septembrie 2019, la Cimișlia, va avea loc un Forum Investițional Regional. Evenimentul va reuni circa 100 de participanți, printre care reprezentanți ai Delegației Uniunii Europene și misiunilor diplomatice acreditate în Republica Moldova, ai ministerelor și autorităților publice centrale si locale, instituțiilor și organismelor financiare internaționale, camerelor de comerț si industrie din țară și din străinătate, exponenți ai întreprinderilor autohtone și de peste hotare, ai sectorului asociativ, mass-media națională și locală, transmite CURENTUL.

În cadrul Forumului vor fi prezentate profilurile investiționale ale raioanelor Basarabeasca, Cahul, Cantemir, Căușeni, Cimișlia, Leova, Ștefan Vodă și Taraclia și a ofertelor investiționale raionale parte componentă a acestora. De asemenea, vor fi promovate atractivitățile investiționale a Regiunii de Dezvoltare Sud, inclusiv va fi prezentată pagina web www.investsouth.md , drept instrument de atragere a investițiilor în regiune și de asigurare a durabilității proiectului.

Forumul investițional regional, este organizat în cadrul proiectului „Poarta de Sud a Moldovei deschisă pentru promovarea afacerilor și investițiilor”, finanțat de Uniunea Europeană și reprezintă o excelentă oportunitate de a promova potențialul Regiunii de Dezvoltare Sud.

Totodată, evenimentul oferă șansa de a informa potențialii investitori despre facilitățile acordate și oportunitățile oferite de autoritățile publice centrale și locale și de alte instituții și organizații care sprijină dezvoltarea afacerilor în regiune și în țară prin lansarea unui dialog între ofertanți și potențialii investitori.

Forumul va avea loc, cu începere de la ora 9:00, în incinta Restaurantului „C’est la Vie” din strada Alexandru cel Bun, 118, orașul Cimișlia.

Organizatori ai evenimentului sunt: Agenția de Dezvoltare Regională Sud, Consiliul Raional Cimișlia și Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii.

Înscrierea se face aici.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților