[ X ]
[ X ]
[ X ]
La Chișinău va avea loc a II-a ediție a Forului de Afaceri „Agricultura 2017”
24 Noiembrie

Platforma de business trans-riverană „Business Bridge” organizează, în parteneriat cu MIEPO, Forul de Afaceri „Agricultura 2017”, transmite CURENTUL.

Evenimentul va avea loc pe 27 noiembrie, începând cu ora 14.00, în sala de conferințe a hotelului Jolly Alon (mun. Chișinău, str. Maria Cebotari nr. 37). Intrarea este liberă, în baza înregistrării prealabile la adresa de e-mail: info@ccimd.md sau cdsesai@gmail.com.

Acest eveniment, la care sunt așteptați peste 80 de reprezentanți a companiilor din sectorul agricol, va oferi informații importante pentru cei interesați în producerea și exportul produselor bio, în oportunitățile oferite de sectorul apicol și în identificarea resurselor financiare pentru a dezvolta o afacere în domeniul agrar.

O sesiune specială va fi dedicată prezentării rezultatelor obținute de proiectul „Business Bridge Platform” a cărei parteneri sunt Camera de Comerț și Industrie Moldo-Italiană, Camera de Comerț și Industrie de pe malul stâng al Nistrului și Centrul pentru Dezvoltare Socio-Economică și Susținere a Antreprenoriatului Inovațional. Platforma, care este operativă din iunie 2016, are ca scop principal îmbunătățirea capacităților de export ale companiilor locale, oferirea oportunităților de colaborare cu potențiali parteneri de afaceri de pe ambele maluri și deschiderea de noi piețe în UE.

Evenimentul include o sesiune de întâlniri tematice cu speakerii si companiile prezente în sală în cadrul unui bufet oferit la orele 17 la restaurantul hotelului.

Platforma de cooperare Business Bridge a fost creată în cadrul Programului finanțat de Uniunea Europeană „Susținerea măsurilor de promovare a încrederii”, implementat de PNUD. Programul contribuie la sporirea încrederii între locuitorii ambelor maluri ale râului Nistru prin implicarea reprezentanților autorităților locale, mediului de afaceri și ai societății civile în proiecte comune.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților