[ X ]
[ X ]
[ X ]
La Chișinău a fost deschis primul Centru multifuncțional pentru mediul de afaceri
1 Martie

Agenția Servicii Publice a inaugurat primul centru destinat deservirii mediului de afaceri – Centrul multifuncțional nr.5, cu sediul în mun. Chișinău, str. Alexandru cel Bun, nr.56, transmite CURENTUL.

Centrul va presta servicii publice persoanelor juridice, administrației publice centrale și locale din mun. Chișinău, precum și persoanelor fizice.

Activitatea Centrului multifuncțional nr. 5 se va desfășura conform programului de lucru: luni – vineri, în intervalul orelor 7:30–16:00.

Directorul Agenției Servicii Publice, Vladislav Zara, a precizat că în noul centru vor fi prestate servicii de licențiere, de înregistrare a bunurilor imobile, lucrări cadastrale. Beneficiarii vor putea solicita înregistrarea de stat a persoanelor juridice și a întreprinzătorilor individuali și alte servicii.

Ne străduim în continuu să perfecționăm și să modernizăm serviciile acordate de Agenție în toate subdiviziunile noastre teritoriale. Activitatea centrelor multifuncționale, inclusiv și a Centrului nr.5 se bazează pe principiile de ”Ghișeu unic” și ”Open space”. Pentru a gestiona fluxul de cetățeni este implementat rândul electronic, iar pentru crearea condițiilor confortabile a deservirii solicitanților și diminuarea cozilor, toate serviciile din cadrul centrului se prestează prin intermediul programării prealabile, luând în considerare numărul obiectelor de înregistrare și, respectiv, intervalul de timp necesar.

De asemenea, menționăm că pe 1 martie marcăm și un eveniment istoric. Acum 26 de ani, pe 1 martie 1995 a fost completat primul formular al primului pașaport al cetățeanului Republicii Moldova, care ulterior a fost eliberat solicitantului. Din acel moment ASP a avut mari succese în perfecționarea și modernizarea serviciilor prestate către cetățeni.

La inaugurare oficială a participat conducerea Agenției Servicii Publice, Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, precum și reprezentanții mediului de afaceri.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților