[ X ]
[ X ]
[ X ]
Katy Black: „Copilaşul la 38 de săptămâni e prea mare şi, dacă a doua naştere va fi aşa ca prima, pot rămâne invalidă”
22 Ianuarie

Vloggeriţa Katy Black urmează să devină mamă pentru a doua oară. Ea e în 38 de săptămâni de sarcină, transmite CURENTUL.

„Eu mă tem. Astăzi mi-au spus să mă pregătesc pentru o naştere grea şi cel mai probabil cezariană”, a spus Katy, ieri pe Instagram, adăugând: „După ultima ultrasonografie copilaşul la 38 de săptămâni deja e prea mare şi că dacă a doua naştere va fi aşa ca prima pot rămâne invalidă”.

Pe lângă aceasta, viitoarea mămică a mai spus că îşi pregăteşte bagajele pentru maternitate, pentru că mai are câteva zile.

Precizăm că, Katy Black, la prima sa naştere, a trecut prin clipe de coşmar. „Eu știam că voi naște natural. Dar nu eram pregătită de ceea ce avea să mi se întâmple!… M-au întors pe spate, mi-au pus injecții și au început să mă coase. Operația a durat aproape două ore. Rupturile erau foarte mari. S-au rupt și organe” – menţiona Katy, într-un interviu pentru nicadeinenco.wordpress.com.

La fel, Katy, pe reţele de socializare, a mai spus că prima sarcină a pierdut-o. Ea are un fiu Eugen, născut în octombrie 2019.

Cristian Tomac

Inapoi la arhiva noutaților