[ X ]
[ X ]
[ X ]
Jurnalistul Gheorghe Gonța începe toamna în forță: „Decizia a fost luată pentru că deja mă plictiseşte ceea ce fac”
5 Septembrie

Emisiunea „Important” de la postul TVC21, moderată de jurnalistul Gheorghe Gonța, va fi difuzată pe post, începând cu această toamnă, de 3 ori pe săptămână.

Solicitat de către reporterul CURENTUL, Gheorghe Gonța spune că, până acum emisiunea era difuzată o dată în săptămână, în ziua de joi.

„Dacă ar fi după mine, emisiunea ar avea cinci ediţii pe săptămână, adică de luni şi până vineri. Dar îmi respect colegii de rusă şi în zilele de luni şi vineri, vom avea emisiunea „Important” în limba rusă. Decizia a fost luată pentru că deja mă plictiseşte ceea ce fac, o dată în săptămână e prea puţin. Or, doar ştiri în restul zilelor – eu le fac de 10 ani încoace. Iar la emisiuni eu mă simt ca acasă, alături de cei scumpi sau la petreceri alături de oameni apropiaţi, doar că fără alcool şi fără înjurături, în rest nu e nici o diferenţă – sunt eu însumi!”, ne-a spus el.

Întrebat dacă va reuși să găsească invitați interesanți, jurnalistul ne-a răspuns.

„Deloc nu-s convins că voi găsi invitaţi tari pentru fiecare ediţie. Dar asta nu e problema mea, e problema invitaţilor – să ai ocazia să apari la o emisiune TV, să te expui în faţa unui public foarte mare, să te manifeşti, să-ţi lansezi şi promovezi mesajele, dar să refuzi, asta-i tipic doar pentru ţara noastră. Dar haideţi să fim serioşi – noi intrăm în trei ani electorali: 2018 – parlamentare, 2019 – locale, 2020 – prezidenţiale. Nu prea cred să duc lipsă de invitaţi bunişori”.

Cât despre această toamnă, jurnalistul a menționat că se prevede a fi una destul de fierbinte.

„Toamna asta va fi la fel de fierbinte ca toate toamnele politice de la noi. De la independenţă încoace la noi aşa e de fierbinte totul, încât pare o normalitate deja. Se vor duela, se vor demite, se vor aresta şi tot aşa până la sărbătorile de iarnă, când ni se va spune la TV că a fost un an greu, dar bun, aşa că mai speraţi!”

Întrebat dacă regretă vreo decizie din trecutul apropiat, Gheorghe Gonța ne-a răspuns că nu.

„Întrebarea Dvs.: „Dacă e să priviţi în trecutul apropiat, regretaţi vreo decizie?” e întrebare capcană. M-ar ajuta cu ceva dacă aş regreta anumite decizii? Cu nimic! Aşa că mergem înainte! Şi nu pentru că înainte ar fi fost mai bine, ci pentru că înapoi nu mai putem da!”, a precizat jurnalistul.

Anastasia Borta

Inapoi la arhiva noutaților