[ X ]
[ X ]
[ X ]
Jurnalistul Gheorghe Gonța, dezvăluiri EXCLUSIVE despre revenirea la TV: „Am vrut, am încercat să negociez…”
6 Februarie

Fostul prezentator al emisiunii „Putera a Patra” de la postul TV N4, Gheorghe Gonța, va reveni în curând în televiziune, totuși nu la postul TV unde modera emisiunea, informează CURENTUL.

Solicitat de către reporterul nostru, Gheorghe Gonța, ne-a relatat că după mica sa „vacanță” va reveni în TV.

„La TV sper să revin cât mai curând cu putință. Aproape trei luni de vacanță, cred că-i suficient. Acum discut cu câteva administrații de televiziuni  în acest sens. Nu am să revin la N4. Am vrut, am încercat să negociez cu administrația canalului, dar rezultatul a fost zero. Prin urmare nu mai reiau „Puterea a Patra”. Eu nu știu dacă șefii de la N4 vor relua emisiunea, cu oricine ar fi. Iar dacă e să fim direcți și să lăsăm modestia într-o parte, care i-ar fi rostul. Nici unul. Zero absolut”, spune Gheorghe Gonța.

 Întrebat dacă admite în viitor o carieră politică, jurnalistul a răspuns.

„În țara noastră toți se văd în politică, da nu oricum, ci neapărat premieri, șefi de stat sau Parlament. Eu încă-s tînăr pentru politică. Acolo trebuie multă minte, pe care s-o folosești în scopuri naționale și nu private. Eu am mai multe de învățat ca să pretind c-aș  putea reprezenta o parte a societății. Dar eu nici nu pot păși peste cadavre, de aia nu prea cred că în curînd în politică”, a spus jurnalistul.

Anastasia Borta
Inapoi la arhiva noutaților