[ X ]
[ X ]
[ X ]
Jurnalista Natalia Morari se lansează cu noul produs media la postul de televiziune N4
5 Mai

Jurnalista Natalia Morari spune că proiectul său a intrat în faza finală de pregătiri și în scurt timp va fi lansat, informează OFICIAL.

Jurnalista spune că noul său produs mediatic va fi pentru toată lumea.

„Noul meu proiect media, despre care am anunțat recent, a intrat în faza finală de pregătiri și ne apropiem cu pași rapizi de lansarea lui. Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați transmis mesaje de susținere, idei sau pur și simplu gândurile voastre bune. Desigur că nu au lipsit și unii care mi-au transmis gândurile lor mai puțin bune, dar asta nu e o noutate, la fel s-a întâmplat la fiecare proiect media pe care l-am creat, inclusiv atunci când am creat TV8. Noul produs mediatic va fi însă pentru toată lumea, așa că foarte curând vom avea cu toții ocazia să ne manifestăm liber în acest proiect care va încuraja dialogul, libertatea de exprimare, atitudinea critică, dar și pe cea constructivă”, spune jurnalista.

De asemenea, jurnalista spune că Compania Media Sapiens, pe care a fondat-o în 2013, va fi cea care va produce acest proiect media.

„Acel tender a fost lansat pentru a identifica televiziunea potrivită unde să fie difuzat, dar și a celei mai bune soluții financiare, care ar permite, în timp, să acopere costurile de producție. Le mulțumesc tuturor televiziunilor care au transmis oferte, într-o perioadă extrem de complicată pentru piața media.

Alegerea nu a fost simplă; pe de o parte, dorim să facem un parteneriat cu o televiziune unde producția noastră să fie protejată de eventuale influențe politice. Pe de altă parte, ne dorim o colaborare cu o televiziune care să aibă o audiență potrivită formatului pe care îl vom lansa. De aceea, am decis să facem parteneriat cu o televiziune care în primul rând să ne asigure un mediu de dezvoltare și exprimare liberă, iar în al doilea rând să aibă capacitatea de a sprijini financiar dezvoltarea în timp a producției noastre”, mai spune Morari.

Astfel, produsul său media va fi difuzat la postul de televiziune N4, dar și pe canalul Nataliei Morari de YouTube.

„Imediat ce finalizăm pregătirile tehnice voi anunța data la care începem, dar și mai multe detalii despre proiect”, mai spune Natalia Morari.

Inapoi la arhiva noutaților