[ X ]
[ X ]
[ X ]
Iurie Ușurelu, la sfârșit de mandat: „Am avut norocul să activez în echipe și să conlucrez cu oameni cu totul și cu totul deosebiți”
23 August

Secretarul General de Stat al Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM), Iurie Ușurelu, la sfârșit de mandat, a venit cu un mesaj de mulțumire pentru toți cei cu care a activat și interacționat în timpul exercitării mandatului, transmite CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Iurie Ușurelu, scrie că a avut norocul să activeze în echipe deosebite.

„Astăzi, odată cu finalizarea termenului de preavizare, a venit și ultima zi de activitate a mea în cadrul Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului al Republicii Moldova. Vreau să spun cu toata sinceritatea, Vis-a-vis de micile neînțelegeri, am avut norocul să activez în echipe și să conlucrez cu oameni cu totul și cu totul deosebiți, dedicați profesiei și sectorului pe care îl reprezintă, și datorită cărora am reușit să realizăm multe lucruri frumoase: Legea și regulamentul de subvenționare, Programul ENPARD, Programele naționale lapte, carne, apicultura, Aqua cultura, Acordul de Asociere RM-UE pe domeniile de competenta a Ministerului, Conlucrări cu partenerii de dezvoltare: Delegația Uniunii Europene in Moldova, Programul Băncii Mondiale MAAC-P, Programul IFAD, Programul Livada Moldovei, UNDP, FAO, GIZ, SDS/ADA, si multe altele care au activat si/sau activează pentru binele acestei țări”, scrie Iurie Ușurelu.

De asemenea, el a mulțumit Ambasadorilor acreditați în R. Moldova, organizațiilor neguvernamentale și mass mediei. „Respect și apreciere pentru suportul și asistența oferită de Ambasadorii țărilor acreditate în Republica Moldova și cu care am avut o fructuoasă colaborare. Nu pot să trec cu vederea conlucrarea și suportul oferit de societatea civilă: Organizații Ne-Guvernamentale, Asociații ale producătorilor și procesatorilor, Companii de extensiune si asistenta tehnica, Camere de Comerț, Asociații ale investitorilor, Întreprinderi și Companii, dar și oameni de rând – care au fost tot timpul receptivi și au venit cu propuneri și chiar critici, dar constructive. Un respect deosebit pentru reprezentanții mass-media, care în raport cu blocul profesional au avut un compartiment corect, reflectând acele provocări, realizări și probleme cu care s-a confruntat Ministerul. La sfârșit de mandat vreau să va urez multă înțelepciune, multe realizări frunzoase, sinceritate în ceea ce faceți și mult, mult succes”, scrie Iurie Ușurelu.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților