[ X ]
[ X ]
[ X ]
Iurie Topală: „Am decis să demisionez nu pentru legendele urbane și bârfele aruncate anapoda într-un spațiu viciat”
20 Septembrie

Șeful Întreprinderii de Stat „Calea Ferată a Moldovei” (CFM), Iurie Topală, astăzi, în cadrul unei postări pe o rețea socială, a declarat că a decis să demisioneze, informează CURENTUL.

„Orice început are și un sfârșit și nimeni nu trebuie să fie veșnic în funcțiile publice. Am decis să demisionez nu pentru legendele urbane și bârfele aruncate anapoda într-un spațiu viciat, ci ca o normalitate a schimbării. De multe ori, am încercat să luptăm cu sistemul și birocrația, care ne stagnau proiectele. Am tot sperat că vom fi auziți, dar… degeaba”, declară Topală.

În același timp, el susține că, astăzi, cei care vor succede mandatul vor găsi un șir de probleme. „Dar vor găsi și soluțiile deja puse în aplicare. Însă nu vor mai duce povara impozitelor neachitate de rangul sutelor de milioane, nu vor fi nevoiți să restabilească relațiile cu partenerii externi, nu vor trebui să caute bani pentru a restitui banii pentru salarii, vor avea de întors de 2 ori mai puține credite, de 3 ori mai puțini bani pentru motorină și multe altele”, a mai adăugat Topală.

Mihaela Conovali

l

Inapoi la arhiva noutaților