[ X ]
[ X ]
[ X ]
Iurie Razlovan este noul director interimar al Termoelectrica SA
28 Iulie

Consiliul de administrare al Termoelectrica SA a numit astăzi în funcția de director interimar al întreprinderii pe Iurie Razlovan. Acesta a deținut funcția de director tehnic al întreprinderii între anii 2014-2018 și director tehnic adjunct al Termocom între anii 2002-2008.

„Sarcina principală a noului director este să asigure pregătirea întreprinderii de următorul sezon rece, inclusiv realizarea în termen a reparațiilor la blocul 2 de la sursa 1, cunoscută și ca fosta CET-2. De asemenea, noul director va prezenta în cel mult două săptămâni viziunea sa asupra noii structuri organizatorice și va decide asupra echipei cu care urmează să realizeze sarcinile propuse”, a declarat ministrul Energiei, Victor Parlicov.

Acesta a precizat că procesul de schimbare a managementului Termoelectrica a fost inițiat în luna mai, însă a durat inclusiv din cauza schimbării managementului Agenției Proprietății Publice. Apariția în spațiul public a informației privind îngroparea deșeurilor cu conținut de păcură din noiembrie 2022 și comunicarea neinspirată a întreprinderii la acest subiect doar a accelerat procesul”, a menționat ministrul Energiei Victor Parlicov.

Inapoi la arhiva noutaților