[ X ]
[ X ]
[ X ]
Iurie Leancă: „Dodon sparge dreapta prin Andrei Năstase”
6 Octombrie

Iurie Leancă, candidat PPEM la Președinția Republicii Moldova, a postat un spot video pe pagina sa de Facebook, în care îl învinuiește pe liderul socialiștilor, Igor Dodon, precum că acesta, prin acțiunile sale, a vrut să spargă dreapta și a făcut-o prin intermediul lui Andrei Năstase, transmite CURENTUL.

„Într-un ultim interviu, Dodon îi îndeamnă pe Maia Sandu și Andrei Năstase să se gândească, în primul rând, la partidele lor și să nu renunțe la candidatura lor. Iată acum se vede clar cine stă în spatele acestor interminabile discuții privind candidatul comun. Dodon a vrut de fapt să spargă dreapta și nu a făcut-o printr-o atitudine misogină, ci prin Andrei Năstase”, susține Iurie Leancă.

Totodată, candidatul PPEM pentru funcția de Președinte, susține că Dodon continuă să spună minciuni susținînd, pe de o parte, că Rusia, datorită sancțiunilor impuse de UE, se transformă într-o țară independentă economic, iar pe de altă parte susține că Republica Moldova trebuie să exporte mai mult în Rusia.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților