[ X ]
[ X ]
[ X ]
Iurie Leancă: „Accept cu plăcere „invitația” comuniștilor și socialiștilor în Parlamentul Republicii Moldova”
1 Martie

Vicepremierul pentru integrare europeană, Iurie Leancă, a comunicat că acceptă cu plăcere „invitația” comuniștilor și socialiștilor în Parlamentul Republicii Moldova, „pentru a le explica și pe înțelesul lor importanța parcursului european al țării noastre”, informează CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Iurie Leancă a declarat că argumentarea, pe care a prezentat-o astăzi PCRM și PSRM, demonstrează încă o dată că principiile de care se conduc „acești politicieni sunt expirate și nu aduc folos cetățenilor Republicii Moldova”.

„În timp ce unii socialiști deja au produs unirea prin faptul că dețin pașapoarte românești, pot doar constata că Bucureștiul și Chișinăul trebuie să depună mai multe eforturi pentru valorificarea relațiilor bilaterale, începând cu relațiile inter-umane și terminând cu proiectele de interconectare. Poate faptul că Moldova va deveni mai independentă și mai puțin vulnerabilă în fața presiunilor dinspre Est îi sperie pe așa-zișii apărători ai statalității moldovenești?”, a adăugat Leancă.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților