[ X ]
[ X ]
[ X ]
Își vinde apartamentul și se mută peste hotare! Interpretă: „În acest an e foarte ușor să părăsești țara”
18 August

Interpreta Victoria Lungu își vinde apartamentul și pleacă din Moldova, la fiica sa, Valeria, informează CURENTUL.

„Pentru cei care își doresc să procure un apartament, să știți că, acest apartament, în care eu locuiesc, este de vânzare. Un apartament frumos, mobilat, aranjat cu gust de artist. Este apartamentul pe care l-am reparat cu mânuța mea, l-am aranjat eu, tot mobilierul este la comandă. Absolut tot ce este aici o să las în el, pentru că este făcut la comandă și este bine aranjat” – a spus Victoria, într-un live pe Facebook.

Artista vrea să plece în România, să fie alături de fiica sa, Valeria, care e stabilită de câțiva ani în România. „Acum evident toată lumea pleacă, încearcă să plece. Eu am la cine pleca, pentru că o am pe Valeria în România și ea este unicul omuleț care mă așteaptă acolo. Din păcate, aici nu mai am pe nimeni, am doar casa părintească – la care deja din luna februarie am o familie care stă acolo și are grijă de casă” – spune ea.

„Vreau să plec din Moldova evident. De aceea, pentru că, din păcate, aici, în Chișinău, nu mai am pe nimeni. O am doar pe Valeria în România și vreau să plec la ea, să fiu lângă ea, atunci când se va căsători și atunci când va aduce nepoți, să pot să stau cu ea să o ajut, să o susțin” – a adăugat Victoria.

La fel, ea mai spune că, totul se face online, iar neavând evenimente e foarte ușor de plecat. „În acest an e foarte ușor să pleci, să părăsești țara, pentru că nu te mai ține nimic aici, toate lucrurile se fac online. Din păcate vedeți că concerte nu avem”, a conchis ea.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților