[ X ]
[ X ]
[ X ]
Își sponsoriza piesele pe online, dar nu o va mai face! Interpretă: „Fiecare are loc sub soare, chiar și un loc mic”
16 Decembrie

Interpreta Stela Botez, cunoscută ca „Fata cu cobza”, obişnuia să sponsorizeze cântecele sale pentru a ajunge la mai multă lume, dar adunau doar câteva vizualizări, așa că lasă totul să decurgă natural. Pe lângă aceasta, mai spune că proiectul – „Fata cu Cobza” este cunoscut, dar puţini au ascultat, deoarece nu e pe gustul omului modern, transmite CURENTUL.

„Pentru că sunt obișnuită să nu prea primesc laude pentru piesele mele de la atât de multă lume scumpă la vorbă, m-am obișnuit cumva să mă comport de parcă nu am realizat nimic, că poate nu place oamenilor, atunci de ce să mă bag în seamă? Înainte insistam mai mult pe piesele mele, le sponsorizam ca să ajungă la mai mulți oameni, se adunau acolo câteva vizualizări, dar nu aveam răspunsuri de la public sau de la anumiți oameni cu care mă cunosc” – spune ea, pe social media.

Astfel, artista a decis să nu mai forțeze lucrurile, iar totul să curgă de la sine. “Mulți au auzit despre „fata cu cobza”, dar tot acești „mulți” nu știu ce proiect e ăsta și nu l-au ascultat pentru că nu e pe gustul omului modern o voce și o cobză care cântă cântece vechi de „dezgropat morții””

Stela, cu ceva timp în urmă, a lansat piesa „Omenia”, care se bucură de aprecieri, chiar şi de la oameni care apar prima dată în viaţa sa.

Tot ea mai spune că doar un singur om, un tânăr de 23 de ani, i-a zis că e piesă de ascultat o singură dată, fără să facă parte din playlist. „În rest, sunt măgulită să aflu că această creație chiar a atins strunele sufletelor și asta s-a întâmplat organic. Deci, se poate dacă e lucru cu esență”, a dezvăluit Stela.

Chiar dacă obişnuia să sponsorizeze piesele sale, nu o va mai face. „Tehnic nici nu pot acum și las creația mea să ajungă de la om la om, chiar dacă va fi greu pentru că e multă materie, e suprasaturație de muzică, artiști. Fiecare are loc sub soare, chiar și un loc mic”, a conchis ea.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților