[ X ]
[ X ]
[ X ]
Îşi doreşte să deschidă o şcoală pentru copii! Interpretă: Acest concept va fi unic pentru Moldova, nu am avut niciodată așa ceva!
14 Ianuarie

Interpreta Natalia Gordienko are ca idee şi concept deschiderea unei şcoli pentru copii, şi se pare că lucrează asupra acestui proiect, informează CURENTUL.

Într-un interviu pentru pavelzingan.md, ea a oferit detalii în acest sens, dar şi că şcoala va fi denumită – Little Beatle.

„Termin lucrul la conceptul și formarea bugetului unui proiect foarte îndrăzneț și foarte solicitat. Când spun solicitat, nu exagerez. Ați ști câți părinți apelează la mine cu întrebări similare – unde este mai bine să înveţe un copil muzică, unde se predă vocal, ce profesori aș putea recomanda” – mărturiseşte ea.

Artista a spus că un astfel de vis a fost cu mult timp în urmă, pentru că eu a mers până la scena de la A la Z. „Visul de a crea o școală unde să poți duce un copil și să-l înveți. Ca într-un singur loc să fie cântat, dans și scenă. Acest concept va fi unic pentru Moldova, nu am avut niciodată așa ceva” – mai spune artista, pentru sursa menţionată.

La fel, mai spune că dacă ar fi un investitor, atunci va fi o școală de dezvoltare creativă pentru copii și, în același timp, un centru de producție.

Artista s-a gândit şi la denumirea şcolii – Little Beetle, iar tot în acelaşi interviu mai spune “vor exista cinci direcții și, în sprijinul lor, fiecare direcție va avea propriul mascot”.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților