[ X ]
[ X ]
[ X ]
Irina Vlah: La 50 de ani mă simt ca la 30 sau poate chiar ca la 20, la fel de energică și hotărâtă
12 Martie

Irina Vlah, președinta „Platformei Moldova”, ieri-seara, a desfășurat primul său live pe Instagram – „fără politică”, în cadrul căruia a răspuns la diferite întrebări, scopul fiind, potrivit spuselor sale, ca lumea să o cunoască așa cum este ea dincolo de activitatea publică. Astfel, fosta bașcană a Găgăuziei a vorbit despre familia sa, cea mai mare dorință, preferințe culinare și vestimentare, informează CURENTUL. 

Irina Vlah a relatat că s-a născut la Comrat, tatăl său fiind de acolo, iar mama sa – din Taraclia. S-a căsătorit la 20 de ani și tot la 20 a născut-o pe fiica sa, Anna, însă căsnicia sa nu a durat mult.

Politiciana a dezvăluit că pierderea tatălui său a fost un moment extrem de dificil în viața sa. „Tata a decedat foarte devreme, nu a ajuns până la vârsta de 40 ani…”, a mărturisit ea.

Totodată, fiind întrebată, a precizat că a împlinit 50 de ani „2 săptămână în urmă”. „Dacă mă întrebați cum e la 50 de ani… Vă spun că mă simt ca la 30 sau poate chiar ca la 20, la fel de energică și hotărâtă. Desigur că, anumite viziuni asupra vieții nu sunt aceleași, s-au schimbat în timp”, a precizat ea.

Irina Vlah, în context, a răspuns și la întrebarea despre cel mai deosebit cadou primit la ziua sa:  „Am primit foarte multe cadouri, toate mi-au plăcut și sunt recunoscătoare tuturor… Am primit vreo 6 mii de felicitări – mesaje și apeluri. Dar dacă să spun unul anume – e vorba de o pereche de pantofi sport albi, de la prietenii mei… în interior aveau un mesaj: „leagă șireturile și mergi înainte spre victorie!””.

Cât despre cea mai mare dorință a sa – a spus că e una „banală” – „să fie sănătoși toți cei dragi, pentru că asta e cel mai important”.

Despre faptul dacă are un stilist vestimentar,  fosta bașcană a spus că nu are, însă mereu a fost atentă la ceea ce poartă, or, hainele trebuie să corespundă funcției, statutului. „Acum port cămăși, pulovere, blugi, dar fiind în funcția de bașcan mereu am atras atenția la vestimentație. Pentru mine e important să fie simplu, minimalist, dar potrivit contextului”, a menționat Irina Vlah, precizând că stilistul său de multe ori e fiica sa, Anna, cu care se consultă, care îi face recomandări încât să țină pasul cu noile tendințe.

Irina Vlah a mai spus că poate găti de toate, dar și că îi plac bucatele moldovenești, îndeosebi tăițeii fierți în bulion de pui, sarmalele și ardeii umpluți.

La întrebarea la ce oră ia dejunul, ea a spus: „eu mă trezesc la 5:00, iar la 5:30 iau dejunul. De obicei, e omletă și cafea, poate cașcaval și legume”.

Despre cărțile preferate – a spus că sunt autobiografiile, în special ale femeilor, pe care le citește cu plăcere pentru a decoperi cum acestea fac față provocărilor.

 

Inapoi la arhiva noutaților