[ X ]
[ X ]
[ X ]
Irina Vlah: Întâlnirea cu concetățenii noștri, la Istanbul, mi-a întărit convingerea că patria noastră are viitor
23 Februarie

Irina Vlah, președintele „Platformei Moldova”, a avut, la Istanbul, Turcia, o întâlnire cu cetățenii moldoveni stabiliți acolo.

„Întâlnirea cu concetățenii noștri mi-a întărit convingerea că patria noastră are viitor. Mulți dintre compatrioții noștri care trăiesc în Istanbul și-au exprimat îngrijorarea cu privire la faptul dacă voturile lor vor fi luate în considerare, ceea ce subliniază necesitatea asigurării accesibilității și transparenței procesului electoral pentru toți cetățenii Moldovei”, a declarat politiciana.

Irina Vlah a spus că au discutat despre căile de dezvoltare ce se potrivesc cel mai bine intereselor și ambițiilor noastre.

„Este important de menționat că mulți se gândesc la întoarcerea acasă, dar aceasta este o problemă care necesită o abordare complexă, inclusiv îmbunătățirea condițiilor economice, dezvoltarea infrastructurii, creșterea nivelului de trai și crearea de oportunități pentru dezvoltarea profesională și personală. Am abordat și problema educației”, a precizat ea.

Fosta bașcană a Găgăuziei a mai spus că, întâlnirea cu diaspora moldovenească i-a consolidat credința în importanța dialogului și a înțelegerii reciproce.

„Împreună, vom găsi modalități de a rezolva problemele noastre comune”, a conchis ea.

Inapoi la arhiva noutaților