[ X ]
Irina Vlah: Femeia prin natura sa este sursa vieții. Când devenim mame, facem totul pentru a crea pace și armonie în jurul nostru
6 Iunie

„Femeia prin natura sa este sursa vieții. Când devenim mame, facem totul pentru a crea pace și armonie în jurul nostru. Prin urmare, adevărata energie feminină este creația, grija și iubirea” – a declarat Irina Vlah, președinta „Platformei Moldova”, în cadrul unui interviu pentru VIP Magazin. 

Ea a spus că, ceea ce pot femeile și reușesc mai greu bărbații e „să emane căldură, sentimente de siguranță, armonie și pace”.

Totodată, politiciana a spus că puterea și valoarea femeilor nu depind de starea civilă. Referitor la divorț, politiciana a spus, adresându-se femeilor: „Acesta este o perioadă de noi oportunități. Nu-ți fie teamă să treci în următoarea etapă a vieții tale cu încredere și optimism. Deși nu va fi ușor, nici nu vei observa cum totul va deveni mult mai clar. Fii gata pentru noi obiective”.

Irina Vlah a mărturisit că ea crede în dragoste: „Iubirea este principalul catalizator. Fără dragoste nu ar exista nici politiciana Irina Vlah”.

În opinia sa, nu există relații perfecte, totuși este decisiv ca ambii să aibă capacitatea de a asculta și auzi. „Cel mai solid fundament al unei relații este format din încredere și respect”, a conchis politiciana.

https://vipmagazin.md/irina-vlah-sunt-pregatita-pentru/ 

Inapoi la arhiva noutaților