[ X ]
Irina Vlah, despre cazul cu polițista de la Florești: Informația dată o piesă din puzzle care are scopul ca să nu fiu înregistrată în cursă
16 Septembrie

Președinta Asociației „Platforma Moldova”, Irina Vlah, care a depus astăzi la Comisia Electorală Centrală 25 de mii de semnături în susținerea candidaturii sale la funcția de Președinte al țării, a comentat în cadrul emisiunii „Vlah+” informația precum că angajata Inspectoratului de Poliție Florești, Livia Cenușa, ar fi colectat semnături în favoarea ei.

„Doamna Livia Cenușa nu este membru al echipei mele. De asta îmi este straniu ceea ce citesc și văd. Ieri am citit pe canalele de Telegram, este și un video cu o doamnă care strânge semnături și spune numele meu. Echipa noastră va examina această situație. Ne documentăm și vom reveni cu informații dacă va fi necesar”, a precizat Irina Vlah.

Politiciana a mai spus că săptămâna trecută a atenționat, în cadrul unui briefing, că se pregătesc diferite provocări în adresa ei.

„Informația legată de acest caz e o piesă din puzzle care are scopul ca să nu fiu înregistrată în cursă”, a afirmat Irina Vlah.

Candidata și-a exprimat speranța că autoritatea electorală centrală nu va încălca legislația și ea va fi înregistrată.

„Eu nu am de ce să mă tem. Știu că se tem de mine, pentru că sunt dușmanul numărul 1 al Președintei Sandu, dar oamenii mi-au acordat încredere, au semnat pentru mine, oamenii așteaptă că voi fi înregistrată. Nu o să fiu uimită dacă nu voi fi înregistrată. Voi mergem înainte, în conformitate cu legea, fiecare are dreptul să aleagă și să fie ales”, a adăugat Irina Vlah.

Inapoi la arhiva noutaților