[ X ]
[ X ]
[ X ]
Irina Vlah: Atunci când vor fi cunoscute numele tuturor candidaților la funcția de președinte, „Platforma Moldova” le va propune acestora să semneze un Angajament Public
10 Iulie

„„Platforma Moldova” a decis să facă pasul următor pentru ca cetățenii să fie siguri că niciun aventurier politic nu va putea trage țara în război și că pacea va rămâne în Moldova”. Astfel, va veni cu un test pentru candidații la prezidențiale. Despre aceasta a anunțat Irina Vlah, președinta Platformei.

„Atunci când vor fi cunoscute numele tuturor candidaților la funcția de președinte, „Platforma Moldova” le va propune acestora să semneze un Angajament Public prin care să declare că, dacă vor fi aleși președinți, vor respecta cu strictețe principiul neutralității și nu vor permite participarea Republicii în niciun scenariu care ar putea submina pacea în țara noastră”, a spus politiciana. 

Irina Vlah a precizat că, în acest Angajament vor exista și câteva puncte specifice pe care candidații la președinție și le vor asuma. La moment, echipa Platformei Moldova lucrează la textul viitorului document.

https://www.infotag.md/politics-ro/317380/

Inapoi la arhiva noutaților