[ X ]
[ X ]
[ X ]
Iordanca Iordanov: Retragerea mea din funcția de Ministru nu înseamnă un adio, ci un nou început
14 Martie

Fostul ministru al Mediului, Iordanca Iordanov, spune că se retrage din funcția de ministru pentru a se concentra pe proiectele de viitor care îmi sunt aproape de inimă.

Ea spune că a fost o onoare să fie în funcția de Ministru al Mediului și să conducă echipa ministerului.

„În această perioadă, am avut ocazia să lucrez alături de o echipă dedicată și pasionată, împreună cu care am pus bazele unor inițiative importante pentru protecția mediului și dezvoltarea sustenabilă a țării noastre. Proiectele începute în cadrul ministerului sunt vitale pentru viitorul nostru și al generațiilor care vin, și sunt încrezătoare că sub conducerea noului ministru, Sergiu Lazarencu, acestea vor fi continuate.

Vreau să mulțumesc fiecărui membru al echipei cu care am colaborat, pentru dedicarea și efortul depus în fiecare zi. Mulțumesc și tuturor partenerilor și colaboratorilor noștri, care ne-au susținut în demersurile noastre. Nu în ultimul rând, vreau să-i mulțumesc premierului Dorin Recean pentru încrederea acordată și pentru sprijinul constant.

Retragerea mea din funcția de Ministru nu înseamnă un adio, ci un nou început. Voi continua să sprijin cauzele și proiectele în care cred, fiind convinsă că doar împreună putem construi o lume mai bună pentru noi toți”, spune Iordanca Iordanov.

Inapoi la arhiva noutaților