[ X ]
[ X ]
[ X ]
„IONEL” își va prezenta colecția de iarnă la Expoziția-iarmaroc de Anul Nou, organizată sub patronajul Președintelui RM
28 Decembrie

Cea mai mare întreprindere din industria ușoară a Republicii Moldova – fabrica de confecții „IONEL” – proprietara brandurilor „Ionel”, „Giovanni Primo” și Bella Prima”, își va prezenta colecția de iarnă la Expoziția-iarmaroc de Anul Nou, organizată în data de 29 decembrie 2017, sub patronajul Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, informează CURENTUL.

Întreprinderea „Ionel”, fondată în 1945, este un etalon al stilului vestimentar clasic – atât pentru femei, cât și pentru bărbați, și își menține poziția de top pe piața internă și cea externă, 80 % din producție fiind exportate peste hotare, iar pe piața internă, unde sunt vândute celelalte 20% – întreprinderea a căpătat un loc de top în domeniul modei autohtone.

„Văzându-ne organizarea muncii, sortimentul, tehnologia, calitatea producției, sistemul de management al producției, suntem foarte apreciați. Printre partenerii noștri sunt bine cunoscutele branduri, precum – Giorgio Armani, Gerry Weber, Devred, Celio, D. Djons, Patrizia Peppe, Burton, Alessandrini, GANТ, Taifun, Samon, Fay etc. Colaborăm cu companii franceze, italiene, germane, românești, poloneze, bulgărești”, menționează Tamara Luchian, directorul întreprinderii, „IONEL”, care se află în fruntea acesteia de peste 10 ani, iar de 45 de ani activează în cadrul întreprinderii.

Potrivit Tamarei Luchian, „IONEL” a ajuns la asemenea performanțe prin perseverență, muncă și pasiune, reușind să creeze parteneriate frumoase și de valoare cu întreprinderi din alte țări. De altfel, întreprinderea participă la expoziții internaționale în Italia, Anglia, Franța, Rusia și, desigur, în Republica Moldova.

„Primim multe mulțumiri de la clienții noștri din interiorul republicii. Participăm la proiectul brandurilor moldovenești Din Inimă, la show-urile de modă din Moldova, la Săptămâna modei din România, Ucraina, Italia, Franța, și pretutindeni promovăm nu numai brandurile fabricii „Ionel”, ci și Moldova ca țară și demonstrăm lumii că poporul nostru este capabil să producă marfă de calitate. Aici e meritul întregii echipe, al fiecărui membru al ei, care se mândrește de toate premiile și decorațiile expuse la intrarea în fabrică”, subliniază directoarea întreprinderii.

Fabrica de confecții „IONEL” numără peste 700 de angajați și achită, anual, peste 23 de milioane de lei impozite statului.

De asemenea, anual societatea investește, din surse proprii, în tehnologii, idei și inovații în sfera fashion, ceea ce îi permite să mențină un standard de calitate european.

„IONEL” participă la diverse proiecte și multe din ele sunt implementate în activitatea întreprinderii, ceea ce i-a permis să primească distincții pentru calitate și pentru exporturi. Fabrica de confecții „Ionel” a obținut trei premii „Mercuriul de Aur” în concursul „Marca comercială a anului 2017”, cea mai prestigioasă distincție din domeniul afacerilor – „Mercuriul de Aur” în cadrul nominalizării „Reputație și încredere”, încă un „Mercuriu” i-a fost acordat la nominalizarea Marca comercială „Export” – brandului Giovanni Primo, la nominalizarea „Marca comercială de prestigiu”. Fabrica „Ionel” dispune de paisprezece statuete ale acestui antic zeu. Întreprinderea mai deține marele premiu „Zeița Calității”, obținut în cadrul concursul „Premii pentru realizări în domeniul calității”, la Gala Businessului Moldovenesc, dar și altele.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților