[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ion Sula: Echipa PSDE rămâne puternică și consolidată, în pofida abuzurilor și presiunilor la care este supusă 
2 Septembrie

Partidul Social Democrat European (PSDE) s-a întrunit astăzi în ședința Consiliului Politic Național, pentru a discuta despre pregătirile pentru scrutinul din 5 noiembrie curent, procesul de identificare a candidaților pentru funcția de primar și consilieri raionali și locali și a stabili principalele activități pentru perioada imediat următoare, informează CURENTUL.

În cadrul ședinței a fost menționat că alegerile locale generale au un rol crucial și reprezintă un test important pentru întreaga societate, iar de modul în care se vor desfășura acestea, dar mai ales de rezultatele lor va depinde direcția în care se va îndrepta mai departe țara noastră. PSDE abordează cu maximă seriozitate alegerile locale generale, iar scopul este nu doar să le câștige, ci și să asigure majorități proeuropene în toate structurile puterii locale.

Președintele Ion Sula a menționat că PSDE își propune să ia cel mai mare număr de primari în scrutinul din această toamnă.

 „Suntem un partid cu tradiții, cu structuri teritoriale puternice, avem oameni profesioniști și responsabili, care sunt apreciați de cetățeni pentru rezultatele înregistrate în comunitățile lor. Sunt avantaje enorme pe care trebuie doar să le valorificăm. De aceea, sunt convins că în aceste alegeri locale vom obține un scor electoral foarte bun”, a declarat liderul social-democrat.

PSDE va avea candidați pentru funcția de primar în toate cele mai importante centre administrative și localități din țară.

„Echipa Partidului Social Democrat European rămâne puternică și consolidată, în pofida abuzurilor și presiunilor la care este supusă din partea partidului de guvernare dar și a altor formațiuni politice apărute recent. Rândurile partidului se completează zilnic cu noi membri, care văd în PSDE o forță politică responsabilă, determinată să mențină parcursul european al țării, care are experiența și capacitățile necesare pentru a schimba în bine viața cetățenilor.

Actualmente, PSDE are 152 de primari și 7 președinți de consilii raionale”, se menționează în comunicatul formațiunii.

Inapoi la arhiva noutaților