[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ion Chicu a povestit planurile Guvernului privind investițiile asistentului adjunct pentru Afaceri Europene și Eurasiatice al Secretarului de Stat al SUA
6 Decembrie

Prim-ministrul Ion Chicu a avut o discuție cu George Kent, Asistentul adjunct pentru Afaceri Europene și Eurasiatice al Secretarului de Stat al SUA, transmite CURENTUL.

În debut, Premierul a apreciat relația Republicii Moldova cu Statele Unite ale Americii drept una extrem de importantă, iar asistența acordată de Guvernul SUA pentru țara noastră una foarte valoroasă.

În cadrul discuției, Premierul Chicu s-a referit la planurile Guvernului menite să atragă investiții, dar și la un set de alte priorități care se regăsesc în agenda Executivului. În context, șeful Cabinetului de miniștri a menționat reforma justiției, creșterea economiei, asigurarea unui climat investițional favorabil și dezvoltarea infrastructurilor pe tot teritoriul țării.

Prim-ministrul a dat asigurări că actualul Cabinet de miniștri va continua implementarea reformelor și își dorește să avanseze pe această dimensiune. „Suntem o echipă care își dorește să schimbe lucrurile în Republica Moldova și avem nevoie de suportul Dvs. pentru a îndeplini angajamentele asumate”, a spus Ion Chicu.

Premierul și-a exprimat dorința de a consolida relațiile cu partenerii externi și de a menține un dialog mutual avantajos.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților